Uncategorized

an to the befaling

5. mars 2010

Jeg pleier å være livredd for å skrive » åh, dette er noe av det beste jeg noen gang har prøvd«, for da regner en del folk med at jeg er kjøpt og betalt – noe jeg ikke er. Men etter at jeg kastet opp og nærmest besvimte etter å ha blitt grillet i hjel etter 20 minutter hos Brun og Blid, bestemte jeg meg for at det var på tide å prøve noe nytt. Søte Julie ønsket meg velkommen til City Sun som var ekstreeemt fresht.

Null kø, rent og pent (i motsetning til Brun og Blid jeg pleide å bruke), helt nye senger og best av alt: man kan bla gjennom sangene selv, få vanndusj i solariumet OG man slipper å bli svett pga den gode nedkjølingen. Ta trikk 13 og gå av på stoppet som heter «Skillebekk», så kommer du til det beste solariumet jeg har prøvd, i hvert fall : )

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet, nanananaa!

No Comments

Leave a Reply