Uncategorized

i

5. mars 2010

God morgen! Jeg er som vanlig (the new me) grytidlig oppe, men i dag møtte jeg en konkurrent i mamma, som stod i dusjen og brettet klær samtidig (nesten) før jeg i det hele tatt fant det forsvarlig å vekke liv i det morragretne trynet mitt. 

Nå skal vi i hvert fall snart ned på Neglhuset! Mamma skal ha nye negler, jeg fikk forresten nye negler for et par dager siden:

Etter Thailand- turen trengte neglene mine en liten oppussing, så litt rart ut å mangle to negler, hehe. Men overraskende nok er tåneglene like fine som da jeg dro!

Åååååhh. Mamma, altså. Nå har hun skrubbet på kjøkkenbenken min i en halvtime, prøver stadig å komme på unnskyldninger for å titte inn i det bombanderte klesskapet mitt, og nå kastet hun søren meg blomstene jeg har klart å ta vare på i TO måneder! De ser fantastiske ut selv etter at jeg var i Thailand i to uker, men mamma var tydligvis ikke enig.

Herreminhatt. Nå gikk mamma løs på kjøleskapet «for å finne pålegg til bagelsene»:

Mamma: er den kyllingfileten her gammel?

Ida: nei.

Mamma: den kjøttdeigen her da?

Ida: ja.

Mamma: kalkunskinken er i hvert fall gammel.  

Ida: jaaaaaa! slutt. 

Mamma: næmmen, snus?! skal vi ha snus på brødskiva? 

Mamma får meg til å føle at jeg aldri burde bodd for meg selv. Er det en baktanke ved det?

No Comments

Leave a Reply