Uncategorized

gribberotta

6. mars 2010

Jeg fikk nettopp en positiv overraskelse da jeg så i kalenderen: det er lørdag! Jeg var sikker på at det var søndag, og selv om alle hverdagene stort sett er helg for meg, var tanken på at det var søndag ganske deprimerende.

Det er så fint vær i Oslo om dagen! Blir jo helt lykkelig her jeg dasser rundt og driver dank. At det er uendelig med minusgrader gjør liksom ikke noe når sola skinner. Så lenge det SER bra ut, vet dere.

Her stod jeg og hakket tenner i solskinnet i går. Nytt skjerf fra Modekungen, hawtttt.

Etter å ha frosset i hjel i Oslos gater, søkte vi ly hos Neglhuset. Der var det mamma sin tur til å få manikyr! Tusen takk, Monica! : )

Og så spiste vi lunsj på Z Clubs, og den var GOD. Kyllingsandwich og skalldyrsuppe anbefales! MUMS. Jeg likte meg så godt på Z Clubs at jeg like gjerne hadde dagens møter der også. Så mor fra bøgda måtte gå rundt og shoppe alene i Oslo (STAS) mens jeg satt i møter som selvfølgelig var sånn… Taushetspliktbelagtblablabla. 

Nå skal jeg ut og møte Kristina og Linn Hege! Blir vel en heftig usunn lunsj et eller annet sted, og det kunne ikke passet bedre i og med at jeg nettopp har spist en halv Peppes- pizza jeg fant i kjøleskapet. Prøvde meg på ostepopen også, men jeg kastet nærmest opp av min egen ånde etter en smakebit. Ååååh, hvorfor må jeg være så sexy og ha så mye klasse over meg?!

Avslutter med mitt yndlingssitat av Linn Skåber: ååååh, måkke snakke så høyt i dag!

Greit, ett til: jeg juuuuuger jo ikke om sånt, det ække STAS å være fyllesjuk. 

No Comments

Leave a Reply