Uncategorized

haka mi er knust

6. mars 2010

Jeg har jo drukket ekstremt lite i det siste. Har rett og slett mistet lysten på å våkne opp med hodepine dagen derpå, for så å gi meg ut på samme eventyr noen timer senere. Men I GÅR ga jeg etter, da Kristina og Linn Hege inviterte meg på XLNT med gratis drikke hele kvelden. Jeg føler meg jo superflink som nesten ikke har drukket noe som helst, men jeg tenkte jo ikke på at det kom til å bety at jeg nesten ikke tåler en dritt.

Jeg tror jeg ble «pent geleidet» ut av utestedet fordi jeg hadde drukket for mye, og jeg har KNUST haka mi. Både haka og knærne blør, men det er nesten så jeg ikke tør å klage. For det er min skyld, og bare min. Og litt Kristina sin! Nå skal jeg telefonterrorisere bertene til de våkner, jeg trenger å høre hva som egentlig skjedde i går. Dette har jeg ikke savnet….

No Comments

Leave a Reply