Uncategorized

hello, i live here

6. mars 2010

Jeg har bestemt meg for å ta den nye leiligheten. Lykkelykkelykke! Så nå skal jeg få meg ordentlig HJEM – med kjøkkenbord og spisestoler, og sånt. Det blir helt fantastisk! 

Akk, jeg har jo så lyst på nye møbler og alt det der, men det tviler jeg på at jeg kan ta meg råd til akkurat nå. Hvorfor kan ikke drømmesponsoren (Ikea for eksempel) bare ringe meg og tilby meg å shoppe gratis hos dem en dag?! Jeg har så mange bilder i hodet av hvordan jeg VIL at ting skal se ut.

Er det forresten noen av mine kjære lesere som har peiling på gardiner, og som vet hvor jeg kan få tak i de ordentlig LANGE gardinene uten å måtte få dem spesialsydd til mange tusen kroner? Ikea har jo bare gardiner som er så korte at jeg kunne brukt dem som miniskjørt.

No Comments

Leave a Reply