Uncategorized

kreftforeningen.no

6. mars 2010

Jeg har det virkelig HELT jævlig. Bare for å syte litt ekstra. Haka mi ER knust, jeg var faktisk ikke klar over hvor mye jeg berører haka mi i løpet av en dag, men det har jeg virkelig fått merke. Kroppen er vond, jeg er helt ør i hodet og jeg er rett og slett SUPERDEPPA. Jeg er blitt invitert med på kjempemasse gøy i kveld, men det eneste jeg vil er å bestille mat på døra og se på film. 

Men til tross for det, så har jeg faktisk vært supersosial i dag. Vi var på støttekonsert arrangert av kreftforeningen litt tidligere. Supert arrangement –  selv om jeg holdt på å fryse i hjel. Er kanskje ikke kalde tær man bør klage over når man er til stede for å vise at man bryr seg om noe så alvorlig. Ta turen innom kreftforeningen og finn en måte  å støtte de på, da!

Meg, Linn Hege, Toro, Mariann og Christoffer. Bildene er lånt av Kristina!

ps. Neei, det er ikke vesken som Idabestis solgte. Vi kjøpte lik veske og lommebok i Thailand : )

1 Comment

  • Reply Maylene 20. juli 2024 at 19:08

    My brother suggested I might like this blog.
    He was entirely right. This post truly made my day.
    You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  • Leave a Reply