Uncategorized

d- dagen

7. mars 2010

Tusen takk for mange fine forslag til kattenavn! Jeg fikk også et tips om at jeg heller burde adoptere en katt fra denne siden med hjemløse katter, og det skulle jeg så gjerne gjort om det ikke var slik at jeg må ha en innekatt som er tilpasset min livsstil. Det ville jo være synd å ha en katt som er ment for å leke seg i skogen lukket inne i 4. etasje. Men nå har dere i hvert fall linken, så hvis noen av dere bor i hus med gode utemuligheter, så er det jo fint å kunne gi en hjemløs katt en ny start! 

Og ellers har jeg en dritdårlig dag. Er fortsatt helt forslått og deprimert etter fyllekula jeg hadde på fredag, jeg er virkelig blitt mint på hvorfor jeg ikke fester noe særlig lenger. Akkurat som at utekatter ikke passer inn i storbyen, passer ikke jeg inn på byen. Jeg vurderer å dra til legevakta og sjekke ut trynet mitt, lite kult hvis skallen min har knust, og så får jeg et deformert ansikt etterhvert. Haha!

Siden jeg er i så dårlig humør, gikk jeg ned på Deli og kjøpte verdens beste lunsj. Jeg må si det er en lettelse å være et enkelt menneske på noen områder. 

Synd jeg nesten måtte miste matlysten av denne forsiden:

Hvem av gutta er kjekkest? Jeg stemmer helt klart på Jahn til høyre.

No Comments

Leave a Reply