Uncategorized

hjelp, jeg trenger kattenavn!

7. mars 2010

Nå som jeg flytter til en større leilighet, har jeg bestemt meg for å gå til anskaffelse av en firbent venn. Jeg har hatt så lyst på hund, men måtte bare være ærlig mot meg selv og konkludere med at jeg ikke ville vært noen god hundeeier på det stadiet i livet jeg er nå. Så jeg har bestemt meg for å skaffe katt, katter er jo litt mer selvstendige. 

Siden jeg bor i 4. etasje midt i storbyen må jeg selvfølgelig ha en innekatt, så jeg har bestemt meg for en VAKKER Colourpoint perser! Jeg står som nr 1 på liste, og i morgen skal jeg få se bilder og mest sannsynlig avtale et møte med den lille jentepusen! Gleder meg så sykt, jeg savner å ha et dyr.

Noen som har forslag til navn på en jentepus? Jeg har tenkt på: Ella, Bella, Filippa. Men navn er viktig for meg, så vil gjerne ha flere forslag! 

No Comments

Leave a Reply