Uncategorized

husker dere NAS?

8. mars 2010

Dere husker kanskje videobloggeren NAS, som jeg ble så god venn med for et års tid siden? Norman og jeg mistet dessverre kontakten for en stund siden, men nå skal jeg endelig møte han igjen! Dagens bloggsladder får vel bli: Norman er i forsvaret! Hihi, hadde det ikke vært helt supert om den søte pessimisten videoblogget fra en snøfonn i indre Troms? 

Gleder meg som en kid til å se Norman igjen! Gleder meg mindre til å kjøpe støvsugerposer. Er så gjennomført FORBANNA på den støvsugeren nå. Jeg har visst brukt samme støvsugerpose litt for lenge, så nå suger den dårligere enn pensjonserte horer. I går tømte jeg hele støvsugerposen for hånd for å bruke den på nytt (eh…), og fikk gleden av å mimres alle lykkelige vorspiel, nashpiel og ulykker med vaskepulveret.

No Comments

Leave a Reply