Uncategorized

begynner å komme i orden

9. mars 2010

Jeg er så sliten av å løpe opp og ned trapper, så nå ligger jeg under et pledd i den NYE LEILIGHETEN og spiser sjokolade mens jeg ser på Desperate Housewives. Har begynt å komme litt i orden her nå, har i hvert fall møblene og alle småtingene jeg trenger. I morgen skal jeg bære, rydde og vaske enda mer, og når kvelden kommer bør det være ganske ålreit. For da kommer Bella på besøk! Så hvis pusekatten liker meg og ikke minst liker seg i leiligheten, er beibien min kanskje på plass allerede i morgen. Både leilighet og baby, her går det fort i svingene! : )

Her er et par bilder fra tidligere i dag. Ganske messy, men begynner å bli bedre nå. Gleder meg til å komme helt på plass! Og når jeg får lønning i slutten av uka blir det storhandling også! Gardiner, tv- benk til soverommet, gulvteppe, hyller, spisebord, spisestoler og ikke minst masse stæsj til kattepusen trengs. 

Nå skal jeg legge meg. Skal tidlig opp på et L’Òreal- event i morgen! Arrangementet er hemmelig, og jeg blir hentet av dresskledde menn i svarte biler. Gleder meg!

No Comments

Leave a Reply