Uncategorized

dagens intervju med meg selv

10. mars 2010

Hei, hvordan har du det i dag?

Jeg har det dødsbra, selv om jeg er trøtt og sliten. Flytting, sene kvelder og det at jeg automatisk våkner før hanen galer gjør meg litt ør i skallen, men ellers ingenting å klage over!

Hvordan tilbragte du morgenen?

Jeg hadde en heftig krangel med mobilen min (slumre- slumre) før jeg kastet meg i dusjen, furt som faen uten å vite hvorfor. Var så trøtt at jeg kjente noen klø på baksiden av øyeeplene mine, kunne gitt en mill for en times søvn – om jeg bare hadde en mill. Og så satte jeg meg på en full trikk, ved siden av en mann med dårlig ånde. Der satt jeg helt til jeg omfavnet Christoffer uten for stortinget, og så dro vi på det «hemmelige» pressemøtet med L’Orèal.

Jasså, og hva gikk det ut på? 

L’Orèal presenterte den nye sminkeserien sin som heter «Studio Secrets». Skal visst være ganske pro sminke for mannen i gata, kjerringa på Kiwi og jenta på trikken – om dere skjønner hva jeg mener! Det så i hvert fall utrolig bra ut, og jeg fikk et kit som jeg GLEDER meg til å prøve! Og så ble det underholdning av Unni Wilhelmsen som har nydelig stemme og en knekt skulder.

Hva gjør du nå da?

Jeg ligger på sofaen i den nye leiligheten og holder på å sovne. Har egentlig en haug av ting å gjøre, men søvnen er som et (sunt) dop for meg nå, i den grad det finnes sunt dop. Må ha det, bare må ha det. Det var kanskje Tine Melk og ikke dop, men dere skjønner tegninga.  

Du sier du har så mye å gjøre, hva går resten av dagen ut på? 

Først og fremst må jeg hente resten av tingene i den gamle leiligheten. Og jeg som er så lei av TRAPPER! Hele verden er jo bare trapper om dagen.  Så må jeg møte utleier og skrive under leiekontrakten, begynne å vaske den gamle leiligheten, drikke kaffe (obligatorisk) med Idabestis og ta sol (obligatorisk) fordi jeg begynner å bli blek. Greit, det var kanskje ikke så heftig. Jeg rekker en halvtime på ryggen.

Hvordan går det med haka, da? 

Takk som spør! Etter at jeg «knuste» den på byen begynner den faktisk å kjennes mye bedre ut. Den knaser i hvert fall ikke lenger, og kuttet ser bare ut som et lite skrubbsår. 

Ja, det var nok litt av en bytur. Og til tross for det planlegger du å ta et par glass i morgen?

Hvordan visste du det?! Neeei, jeg vet ikke helt. Det har seg nemlig slik at Kjetil Bacardi, min herlige gledesspreder kommer på besøk. Det er vel ikke helt galt å feire med et glass eller to? 

Ellers da? Hatt noen åpenbaringer i dag?

Tja… Har bestemt meg for å begynne å kjøre med privatsjåfør. Nå er det vel en haug av rødkledde lesere som biter seg i fingrene etter å klappe til meg – men hallo. Tar dere trikk og får den til å kjøre bort til døra når dere skal på et arrangement i kort kjole og 40 cm høye hæler? Nei, ikke sant. Slapp helt av, jeg skal fortsatt ha månedskort til trikken. 

Og ellers har jeg jo også innsett at jeg er dødskjipt mot journalister. Mest fordi jeg er livredd for å forevige meg andre steder enn min egen blogg, men i dag sa jeg ja til å gjøre en kul greie med Mag – så får vi jo vente og se : )

Har du et sånt… Dagens musikktips?

Det går aldri an å gi ETT musikktips. Men her er noen:

LMFAO – yes

Lil Wayne – knockout

Justin Timberlake – if i

JUSTIN BIEBER – BABY <3

 

 Christoffer og jeg, fornøyde med privatsjåføren vår! Bildet er lånt av C. 

No Comments

Leave a Reply