Uncategorized

morgenfugl uten vinger

11. mars 2010

Klokka er 06.11. Jeg er lys våken, og jeg finner ikke humor i det – i det hele tatt. Jeg har prøvd å ligge på ryggen og knipe øya igjen så hardt det det knirker i skallen, men ingenting skjer. Det eneste jeg oppnår er at jeg blir enda mer våken fordi jeg irriterer meg så fælt over at jeg ikke får sove.

Så hva gjør jeg? Jeg kan jo alltids telle sauer eller gå ned på plata og skaffe meg en sovepille eller fem, men jeg nekter å røre annet enn fingertuppene på tastaturet, så irritert som jeg er. 

Det verste er at byen er våken for lengst, og får meg nesten til å føle meg som en syvsover. Deli De Luca lyser opp gata, dut-dut-dutingen fra fotgjengerfeltet får det til å høres ut som om det er fortgjengernes dag, og her ligger jeg…. Kanskje jeg bare skal få meg jobb som søppelmann, så tjener jeg masse penger og får noe ut av disse elendige og søvnløse morgenstundene. 

Jeg er en morgenfugl uten vinger.

No Comments

Leave a Reply