Uncategorized

tommel opp fra naboen

11. mars 2010

De nye naboene er tydligvis mye mer hjemmeværende enn de gamle naboene mine. Med naboer mener jeg menneskene som har tilgang til å kikke inn i leiligheten min fra sin egen leilighet. Om de ikke er mer hjemmeværende, så er de i hvert fall mer glad i å stå og titte ut av vinduet. 

Jeg fikk nettopp en tommel opp av en eller annen tyskerbart fra andre siden av veien. Herregud! Og der stod jeg og var så opplagt deilig, han trodde sikkert det var planlagt fra min side.

Ja, og så tok jeg et glass i går forresten – noe som synes i hele trynet mitt. Det er forresten en del lesere som bekymrer seg for at jeg gjør så mye alene. Flytter, drikker, går turer og så videre. Men slapp av! Jeg er sjeldent alene i mer enn to timer om gangen, det er bare ikke alle som vil havne på bloggen, og det er heller ikke alle jeg vil ha her. 

Bella kom dessverre ikke i går likevel. Pusebeibin min, for de som ikke har fått det med seg. Men hun kommer enten i kveld eller i morgen!

No Comments

Leave a Reply