Uncategorized

en liten update

13. mars 2010

Jeg er verdens heldigste! Bella er kjempekosete og leken, og vi har sovet sammen i hele natt. Hun har selvfølgelig tatt seg noen runder i vinduskarmen og skakket over lyden av trikken og alle lysene, men utenom det har hun ligget som et lite nøste i sengen med Idabestis og meg. Tre divaer i en seng – ikke barebare! 

Rett etter at Bella hadde kommet i går, måtte jeg løpe ned på butikken og kjøpe noe til henne som kattemannen hadde glemt å ta med. Jeg følte meg som verdens verste mamma, men jeg blåste ut alle lys, satte på litt lav radio og låste døra etter meg. Jeg var borte i maks 5 minutter, og da jeg kom hjem var Bella BORTE! 

Jeg lette under alle møbler, inni alle skap, under alle tepper, og jeg fjernet til og med alt som var av lakner. Jeg ble så stressa at jeg begynte å gråte og ringte mamma. Herregud, det er jo ikke mulig at katten forsvinner etter et kvarter hjemme hos meg, hva slags katteeier er jeg?! Noen må ha tatt henne, for hun ER virkelig ingen steder! Så jeg forlot leiligheten, og begynte å løpe opp og ned i trappene for å se etter henne i oppgangen. Ikke der heller. Så gikk jeg gjennom leiligheten en siste gang, og fant Bella inni, bak tv- benken, krøket sammen og snorkende mellom to DVD- stabler. Herreguuud, så lettet jeg ble!

Nå skal Idabestis være litt barnevakt for Bella mens lillebror og jeg drar på Ikea for å møte mamma og pappa. Jeg trenger spisebord! 

Bilder av Bella kommer senere i dag : ) Håper alle har en fin lørdag!

No Comments

Leave a Reply