Uncategorized

nå mangler jeg bare lysekrona

13. mars 2010

Nå begynner jeg å bli skikkelig fornøyd med leiligheten, altså! Spisebordet passet helt perfekt. Pappa syns det ville passe best med et rundt bord, også med tanke på at stua er ganske «rund». Og det hadde han helt rett i! 

Jeg mangler egentlig bare en vakker lysekrone i taket, lange, hvite gardiner og bilder i rammene, så er leiligheten komplett. Stua, i hvert fall. Hyller på badet, tv- benk til soverommet og alt det der tar vi senere, for sånt er jo ikke noe gøy. Her er noen bilder jeg tok nå:

Bella har funnet seg en hobby, herregud! Det ser ut til at jeg har mer til felles med pusekatten enn jeg trodde, haha.

1 Comment

  • Reply qovtpyeqct 26. november 2023 at 22:30

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  • Leave a Reply