Uncategorized

i morgen er jeg redaktør igjen!

14. mars 2010

God dag, kjære lesere! I morgen og dagen etter der igjen skal jeg være redaktør på Side2blogg igjen! Det er altså fast på mandager og tirsdager, for de som ikke har fått med seg det.

Og for de som ikke har fått med seg hva Side2blogg er, så kan jeg fortelle dere at det er et bloggmagasin hvor vi daglig velger ut hvilke bloggere som skal få innleggene sine på forsiden. Alt dere som bloggere trenger å gjøre for at vi skal få lest innleggene deres og muligens valgt dem ut, er å gå inn og pinge innleggene deres på forsiden av Side2blogg.no. Er du heldig, så kan dette gi lesertallene dine en liten boost! 

Etter å ha vært redaktør en del ganger, ser jeg at det har vært mangel på innlegg som resten av Norge har interesse av å lese. Mange har fine blogger, så det jeg sier nå er langt i fra vondt ment. Problemet blir bare ofte at blogginnleggene er for interne til at jeg kan legge dem ut. Å skrive om private ting er kjempebra, det er jo det blogg handler om. Men når du for eksempel pinger et innlegg hvor du spør hva slags frisyre syns dere jeg burde ha?! så er det ingen som har interesse av det med mindre du er Angelina Jolie. 

Så nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre jobben litt enklere for dere, og kanskje hjelpe dere med å få innleggene deres på forsiden av Side2blogg : ) Her har jeg satt opp en liten liste med forslag til noen innlegg dere kan prøve å pinge inn, og typiske ting jeg kan finne på å velge ut: 

No Comments

Leave a Reply