Uncategorized

today is a good day

15. mars 2010

Jeg ble ferdig med jobben ganske tidlig i dag, sånn er det når man har en kitty som lager faenskap fra klokka 5 på morgenkvisten. Tror jeg må skaffe meg større seng hvis jeg skal kunne ha overnattingsbesøk i tillegg til Bella. Haha, min siste gjest fikk heftig hodemassasje av Bella. Føler meg litt urettferdig behandlet. Jeg er mammaen, men har absolutt ikke fått noen hodemassasje!

Nå skal jeg spise frokost før jeg tar fatt på resten av den fine dagen. Som består av:

* Jobbe ferdig med Side2blogg.

* Hente pakker på posten.

* Småshoppe litt + kjøpe ny kattemat til Bella.

* Kaffe med Benjaminen min!

* Møte Jostein for årets første utepils! Koos.

* Stelle pelsen til Bella.

* Støvsuge leiligheten.

* Handle inn til middag.

* Kose meg med min lille familie <3

Jeg elsker Melody Club, listen to it! : )

No Comments

Leave a Reply