Uncategorized

lykkedager er jo så kjedelig å lese om

16. mars 2010

Dagen har danset ferdig til herlig musikk av sol, fantastiske mennesker og latter. Nå har natten inntatt himmelen og hodet mitt, men jeg smiler innvendig likevel. Latterne jeg har hatt i dag kan jeg leve lenge og sove godt på, det er en deilig følelse. 

Det føles nesten litt fælt ut å si at livet mitt er perfekt, men det ville være feil å klage også. Men jeg har hørt at om man smiler når man er alene, så er man lykkelig. Og jeg smiler hele tiden – selv om enkelte ting kanskje ikke er som de burde. Jeg har lagt fra meg livsmottoet om at man har retten til å få i både pose og sekk. 

I dag møtte jeg noen fine venner på brygga for årets først utepils! Utrolig upraktisk at sola forsvinner så fort fra Aker Brygge, men det er liksom ikke så mye jeg har får gjort med den saken. Må innrømme at jeg satt og hakket litt tenner, men det var uansett superkos! Vi ble sittende til mørket kom snikende, og så dro vi hjem til meg og lagde taco, så på tv og spiste godis. Uff, disse lykkelige dagene fører med seg alt for mye godteri! Tror jeg burde spare det til trøstespising fra nå av. 

Puseballene mine! Jostein helt til høyre er utdannet kokk og lagde gourmet- taco! Jeg trenger en kokk….

No Comments

Leave a Reply