Uncategorized

rot og rema

16. mars 2010

Jeg har cirka 45 flere bæreposer med klær, sko og småting enn jeg trodde, og nå begynner jeg virkelig å slite med å finne plass. I en dobbelt så stor leilighet?! Makes no sence. Jeg kommer til å gro igjen med alle disse tingene. Enten må jeg ha et stort giveaway- party snart, eller så kommer jeg til å gro inne. Klarer dessverre ikke å gi noe til Frelsesarmeen før de godtar homofili som en del av samfunnet. 

Herregud, jeg var på Rema 1000 i dag. Så utrolig kjekt for studenter og folk med lite penger, da?! De har jo det under hundrelappen- opplegget sitt, slik at det skal være enkelt å lage en middag for under hundre kroner. Jeg kjøpte fullt tapaskjør med to forskjellige typer kjøtt, scampi, kylling, grønnsaker, hvitløksbrød, nudler, nachos, maiskolber, tre- fire forskjellige sauser og mye mer, og jeg ble skikkelig overrasket over hvor billig det var! 

Veldig mange spør hvor dette sminkebordet mitt er fra! Det er fra Ikea, se her.

No Comments

Leave a Reply