Uncategorized

jeg prøver å skrive bok…

18. mars 2010

Da jeg våknet i dag fikk jeg virkelig kjenne på kjedsomheten. Jeg spaserte minst fjorten runder rundt i stua, sendte sms til kandidater jeg ville kaffelere med (alle var selvfølgelig på jobb slik normale mennesker er), og tok overdose av tranebærpillene mine. 

Tapasen i går ble god, forresten. Selv om det ikke ble veldig tapas- lignende, men jeg har lært at tapas verken har grenser eller regler, så man kan vel kalle mormors kjøttkaker for tapas om man ønsker dèt. Her er i hvert fall det herlige måltidet:

Og det inneholdt:

* Scampi

* Ovnsbakte potetbåter i hjemmelaget hvitløksmarinade

* Strimlet kylling, sweet and sour

* Strimlet svinekjøtt og babymais i hot garlic. 

* Nachos

* Maiskolber

* Hvitløksbrød

* Salat

* Grillet sopp

* Nudler

Og det ble vel dagens lille mattips fra Idawulff.com, haha!

 

Dere! Jeg har så innmari lyst til å skrive en bok. Og jeg har så ekstremt mange gode historier, personskildringer og bilder i hodet mitt, men med en gang jeg får et hvitt dokument foran meg på Macen, så skjærer det seg helt. Så hva gjør jeg? Skal jeg gjøre som andre norske forfattere? Les: ta med meg ark og penn ut i skogen, røyke en joint, styrte fire flasker vin og la pennen danse discodans? Hm… Det skal i hvert fall bli en bok en gang. Håper jeg.

No Comments

Leave a Reply