Uncategorized

det er bare et spørsmål om tid før noen dør

20. mars 2010

Er det noen av dere som har vært ute og gått i Oslos gater de siste dagene? Det er helt syke tilstander med alle rasene, og ikke minst de stor e isklumpene som henger utover takene på bygårdene. Det er jo livsfarlig! 

Det er bare et spørsmål om tid før noen dør, og da håper jeg jammen at de ansvarlige (det er vel huseier som er ansvarlig for å holde taket fritt for is og istapper?) blir dømt for uaktsomt drap. 

Litt tidligere i uken etter at jeg hadde vært og vasket i den gamle leiligheten min, gikk jeg ut døra for å ta trikken. Ti minutter tidligere hadde 24 år gamle Robin ligget der, meid ned av store isklumper som hadde falt ned og truffet ham i hodet. Nå ligger han i koma, og heldigvis kommer han til å overleve. 

Det som provoserer meg aller mest, er at når det har vært ras, så sperres det inne med skilt, bånd og advarsler i lange baner. Hvem er idiotene som ikke forstår at der hvor det allerede har rast ER det ikke rasfare lenger?! Hva med å sikre alle de stedene det fortsatt er stor fare? Og hva HJELPER det å henge ut stygge, røde flagg, som gjør at man må gå lenger ut på fortauet så man er GARANTERT å bli truffet av en isklump hvis det først kommer en?

Huseiere og kommuner må virkelig ta dette på alvor, det handler om liv. Kanskje det hadde hjulpet litt om boten var litt høyere enn 500 kroner for ikke å holde rasfaren unna bygårdene sine.

PISSED.

Foto: VG

No Comments

Leave a Reply