Uncategorized

sånn er det med den saken

20. mars 2010

I går var jeg på vors med noen randoms, men flest hyggelige mennesker. Jeg er sjeldent frekk eller arrogant in real life, men når man sitter en liten gjeng og koser seg, og noen oppfører seg som om de feirer russetid 2007 og i tillegg syns at alt annet er «lame», må det være lov å dunke panna si i bordet og si: OMG. 

Vi endte opp på Oslo Mekaniske etter vorset. Utrolig koselig sted, men jeg måtte raskt videre på taxitur og plukke opp alle bekjente som  ringte meg for å meddele at de hadde lagt seg i grøfta fordi trikken hadde kjørt fra dem «med vilje». Så det ble jo i grunn tidlig kveld på meg, og det er egentlig like greit. 

Nå kommer straks mamma og pappa på besøk! Vi skal vel lunsje og sitte i ring og beundre den lille kattepusen, hehe. Blir kos! Blogges senere i dag, da : )

Ps. Håret mitt fikk en litt weird farge i går, så det skal rettes opp i. Men inntil videre blir det bare slik. Glovarm blondfarge i bunnen, og iskald utover. Jeje, det er jo baare hååår!

No Comments

Leave a Reply