Uncategorized

søvnløs i dyrehagen

22. mars 2010

Kl 09.35

God morgen! Jeg er stuptrøtt. Har vært våken siden 6- tiden og jobbet i dag, rett og slett fordi jeg ikke sover godt når jeg vet at jeg snart må opp og gjøre noe. Så nå skal jeg sove i et par timer til, før jeg kaster meg i dusjen som plutselig blir til trikken, og så skal jeg få ny manikyr og farge håret, og you name it. Ikke en hverdag man bør klage over, sånn egentlig. 

En av grunnene til at jeg kanskje også har litt problemer med å sove er fordi jeg sover i en jævla dyrehage, med to dyr i senga. To dyr som skal spasere rundt, komme og snuse på meg hver gang jeg rører på meg, og ikke minst leke et par ganger i løpet av natten. Nå har de endelig lagt seg på hver sin side av rommet, så nå er det fred å få – i en time kanskje, hehe. 

Lurer på om det er dyrene sin feil at jeg nyser nonstop….

Her er forresten Bellas nye soveplass. Jaja. 

No Comments

Leave a Reply