Uncategorized

styr unna!

22. mars 2010

Jeg var så dum at jeg gikk på en kinoreklame, og tenkte jeg skulle sjekke ut tex mex- wraps fra Findus. Så jeg kjøpte to pakker, ettersom wrapsene så sykt delikate ut både på reklamen og på pakningen. Der tok jeg feil, gitt! 

Så tenkte å advare dere før dere kjøper det samme. Og her er det ikke snakk om smak og behag, det smaker rett og slett jævlig uansett hvor og hvordan du er oppvokst og oppdratt. Jeg siterer en venn av meg som fikk gleden av å smake på min nyinnkjøpte mat:

«Jeg pleier ikke å si æsj til mat, men det her var rett og slett helt jævlig.»

1 Comment

  • Reply https://harmonexa.top 12. mars 2024 at 10:10

    Wow, incredible blog format! How long have you been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The entire glance of your site is
    wonderful, let alone the content! You can see similar here
    sklep internetowy

  • Leave a Reply