Uncategorized

utseendet krever jo litt tid

22. mars 2010

I dag har jeg viet store deler av dagen til å fikse på mitt ytre. Ikke i form av plastiske operasjoner og sprøytespisser, men i form av manikyr og frisørbesøk. 

Først var jeg hos Neglhuset, der Agnete gjorde neglene mine. Alltid like koselig hos Neglhuset, liker meg virkelig der. Og så prøvde vi ut et nytt middel som mest sannsynlig gjør at neglene sitter på litt lenger! I like. Det vil jo faktisk si at jeg kan gå i over en måned før jeg etterfyller. 

Etterpå dro jeg til JT Studio hvor Christopher stod klar med sin ekspertise, hehe. Alltid like gøy å vente spent på resultatet. Blir det lilla eller blir det oransje?! Hehe, neida. Christopher er kjempeflink, og ikke minst skikkelig tøff som tør å gå løs på håret mitt, som er en utfordring i seg selv. Dere vet. Jeg er sånn… Puddel. 

Ble utrolig fornøyd med sluttresultatet, tusen takk!

Christopher gjør meg i litt mongohumør, og jeg tror det gjelder andre veien også. I dag var vi begge forkjølet, så da ble det jo ikke mye bedre. 

Helblond igjen, tommel opp! : )

Her er en sliten blogger som kanskje trenger en tur på spa og et strøk med sminke. Tenk det, etter en dag med dulling! Haha. Jeg viser egentlig aldri bilder av meg selv fra høyre side, ettersom det er tjukkas- siden min. MEN. Noen som klarer å gjette hva slags nyhet jeg fikk på telefonen her? Heh heh heh…

No Comments

Leave a Reply