Uncategorized

cam, cam på macen der

23. mars 2010

Kvelden har inntatt min lille leilighet. Jeg la meg egentlig for et par timer siden, men stod opp igjen for å jobbe litt. Flere timer søvn i morgen tidlig? Ja takk! 

Det forundrer meg hvordan det alltid kan være liv utenfor vinduet mitt. Spiller nok ingen rolle om det er mandag eller søndag, om det er tidlig eller sent eller om jorda har gått under og sola har brent opp – utenfor hos meg er det alltid noen som har et eller annet de skal ha sagt eller ropt. Eller skreket. Jeg finner det i grunn ganske fascinerende. 

Noe annet som er fascinerende er hvor mange webcam- bilder jeg tar av meg selv i løpet av en dag. Det er såpass mange at jeg ikke tør å se hvor mange jeg har i alt. Bruker liksom Macen som speil da vettu. Ser alltid mye bedre ut på cammen enn i speilet, er det ikke sånn for dere og? HEH..

Litt ekstra søvn er ikke den eneste grunnen til at jeg jobber nå. Jeg har jo egentlig satt av dagen til Idabestis i morgen! Vi skal mingle og kose som bare vi Idaer kan, og det gleder jeg meg til! Har blitt litt lite av det etter Thailand- turen, rett og slett fordi vi ble DRITTLEI hverandre. Neida. Idabestis har nemlig jobb og sånt et lite stykke fra sitt andre (mitt) hjem, skjønner dere.

Her har jeg da satt opp en streng timeplan vi skal følge. Solarium og litt shopping må til, jeg skal jo tross alt på innspilling av et morsomt program på onsdag! Så da kan jeg ikke se ut som et lik som er stått opp fra de døde, selv om en som har stått opp strengt talt ikke er et lik lengre. 

Greit. Jobbing nå er ikke forsvarlig, huet mitt surrer. God natt, a!

No Comments

Leave a Reply