Uncategorized

litt nytt til garderoben

23. mars 2010

Koste meg kjempemasse med Idabestis i dag, selv om vi ikke rakk allverden. Hun har forresten bestemt seg for å reise jorda rundt neste år UTEN meg. Hun syns visst ikke at jeg var oppdagelseslysten nok i Thailand, jeg var bestod liksom ikke testen da hun var supergira på tre timers elefantsafari og strikkhopp med døden som garanti. JAJA. Jeg får besøke henne når hun er på fine steder, sjekke inn på et luksushotell og invitere henne til å tilbringe litt tid med ekte hodeputer og aircondition. Da jeg foreslo det, sa hun «ja, ikke sant», akkurat som om det var noe hun hadde tenkt på lenge. Frekt. Jeg kan da sitte på en elefantrygg jeg og, hvis jeg vil. Men jeg kan faktisk ikke bo på hostel med hull i bakken når det er 40 varmegrader. 

Fikk kjøpt en del nye klær i dag! Jeans, et par skjorter, litt dilldall, en ny kosedress og så fikk jeg meg et par nye vårsko. Herlig! Så nå sitter jeg og sliter ut kosedressen, endelig hjemme etter en laaang dag. 

No Comments

Leave a Reply