Uncategorized

jobbelitt

29. mars 2010

Nå har jeg akkurat vært ute i et lite møte, deilig å starte dagen med en smoothie! Men at jeg aldri lærer. Jeg liker egentlig ikke kaker og den slags søtsaker, så spør meg ei hvorfor jeg bestilte brownie. Tortur å jobbe seg gjennom et halvtørt brownie- stykke. Skal jeg ha noe søtt går jeg får harbarka godteri, takk!

Nå sitter jeg med en trøtt pus og velger ut blogger til Side2blogg! Etter det skal jeg rydde litt og fikse det slitne trynet mitt, for Idabestis, Nora og Kjetil kommer på besøk. Vi skal lage middag og drikke litt vin, så det blir kos!

Har fått totalt bloggsperre. Uansett hva jeg skriver, trykker jeg på delete-knappen og sier høyt til meg selv «WHO CARES, EGENTLIG?» Alt jeg skriver er jo nonsens. Hehe, men når begynte jeg å bry meg om dèt. 

Vi blogges litt senere! Sender en klem fra pus.

No Comments

Leave a Reply