Uncategorized

do not try this at home

31. mars 2010

Hva gjør Ida Wulff egentlig når hun ikke blogger? Ikke jobber hun, ikke går hun på skole, og ikke er hun særlig flink til å utnytte medlemskapet sitt på Sats heller. Hm.

Vet dere hva, ingen er flinkere enn meg til å drive dank. Siden sist har jeg:

Hatt Singstar- party hvor vi brukte vinduet mitt til å invitere inn fremmede fra gata. Derav overskriften på dette innegget. Heldigvis var det verken voldtektsmenn eller neddopa puddelrockere som var fangsten, men noen hyggelige gutter som etter et par pils slapp seg løs med mikrofonen.

Hatt dyrehage igjen. Idabestis tok med seg sin lille vofs på besøk, og Bella og Chivas ble sånn…. Halvveis gode venner. Det endte i hvert fall ikke med dødsfall!

Etter en liten dusj, haha.

Kjøpt meg et par nye hobbyer. Hekta på Heroes allerede, og lå våken til langt på natt og bare GLODDE. Deilig å bare glo av og til.

Laget wok. Nesten litt for sunt til å være meg, så til frokost i dag ble det pannekaker. Det må jo veie opp! Jeg nekter å miste den lille bollemagen min, har tross alt investert en god del penger i den gjennom årene.

No Comments

Leave a Reply