Uncategorized

alene i verden med en haug av barbiedukker

1. april 2010

Er det bare jeg som føler meg helt ekstremt hjelpesløs når ALT er stengt? Nå vet jeg ikke enda om absolutt alt er stengt, jeg kan jo krysse fingrene for at fantastiske 7Eelven er åpent, men hvis ikke. Tenk om jeg plutselig trenger noe – og så var jeg så dum at jeg glemte å kjøpe det i går? Kjennes litt mareritt- aktig ut at alle butikkvinduer er svarte, akkurat som om jeg har våknet opp i mitt eget mareritt og er det eneste mennesket igjen på hele jorda.

Som om jeg ville klaget over dèt. Er det noen av dere som så den barne TV- serien om han lille gutten som våknet opp og var alene i verden? Han plyndret banken, leketøysbutikker, «kapret» et fly og dro til månen (nå husker jeg jo ikke alle detaljene da), og jeg husker at jeg alltid hadde så lyst til å være i hans sko. Jeg pleide å dagdrømme om hva jeg ville ha gjort. Det var sikkert noe sånn som å tømme alle leketøysbutikker for barbier og gå i banken og ta alle pengene som fantes der, men jeg tenkte selvfølgelig ikke på hvor kjipt det ville være å ha allverdens barbiedukker og penger hvis jeg ikke hadde noen å dele gleden med. 

Hva er det første du ville gjort om du våknet opp alene i verden, med all verdens fasiliteter til rådighet?

Den dag i dag vet jeg i hvert fall at jeg ville flyttet inn på slottet, løpt naken opp og ned Karl Johan og… JA. Jeg ville fremdeles tømt banken. Og kanskje ville jeg knæbbet et par Barbie- dukker, bare for gamle dager skyld. 

barbiepartydreamhouse.jpg

Ps. Jeg ville selvfølgelig ikke flyttet inn i det stygge slottet, jeg hadde gått til Hollywood og funnet drømmehuset der. I en verden uten mennesker finnes det selvfølgelig ikke piloter heller, og jeg kan jo ikke risikere å kræsje et fly. For hvem skal redde meg på sykehuset?

No Comments

Leave a Reply