Uncategorized

ny fast spalte på bloggen!

2. april 2010

Er det noe jeg virkelig vil her på bloggen, så er det å være åpen og frittalende om det beste. Ettersom jeg hele tiden prøver å ta hensyn til mine nære og kjære som kanskje syns det er litt pinlig at jeg skriver om foreksempel sex, blir det jo ikke akkurat noen overdose av ærlighet. Men denne nye faste spalten jeg skal ha på bloggen, blir altså et unntak. Kjære lesere, jeg presenterer for dere:

Fra Idas point of view.

Spalten går altså ut på at en gang i uken har jeg en slags «spørsmålsrunde» her på bloggen som gjelder et visst felt eller område, hvor dere altså kan spørre meg og få mine meninger og synspunkt på ting. Jeg får mail og kommentarer hver eneste dag hvor folk lurer på hva jeg mener om ditten og datten, og ikke minst folk som vil høre om mine erfaringer når det gjelder spesielle ting, så da er vel denne spalten ypperlig?

Men så er det jo ikke ALT jeg har meninger om og peiling på, så derfor har jeg samlet med meg et lite panel. Et anonymt panel. Panelet består av et menneske som kanskje har hatt litt flere sengepartnere enn hva jeg har hatt, et menneske som har litt mer peiling på politikk enn hva jeg har, en ung herremann som kan sette meg litt inn i gutters tankegang og gi oss svar på hva gutta egentlig tenker om strekkmerker og skeive pupper, og ikke minst en homofil. Så da føler jeg at vi kommer til å få svar på mye rart!

Denne spalten er selvfølgelig til for dere, så nå lurer jeg på om det er noen spesielle temaer dere er interessert i å ha en runde på? Har laget en liten poll her, håper alle som kommer til å lese spalten legger igjen et lite spor! : ) Tar også i mot kommentarer til hvordan jeg kan gjøre dette bedre og sånt! Wee, dette blir gøy dere!

Hva vil du aller helst lese om i Idas point of view?
Sex
Forhold
Vennskap
Selvtillit
Kjaerlighetssorg
Kropp
Politikk
Reise
Framtid
Blogg
Media
Nyhetssaker
  
pollcode.com free polls

No Comments

Leave a Reply