Uncategorized

det spiller ingen rolle

3. april 2010

Etter noen år med heftig erfaring, har jeg funnet ut at det ikke spiller noen rolle om man bruker fem timer på badet, eller tre kvarter før man skal ut. Resultatet blir det samme uansett, det handler bare om effektiviteten. I dag har jeg hatt hele dagen på meg, og er ikke ferdig å sminke meg en gang. Jeg har brukt mesteparten av tiden på å glatte ut håret som allerede er glatt, og ikke minst på å høre på musikk og mime lidenskapelig til speilbildet mitt.

Men nå skal jeg bare stupe en siste gang ned i sminkepungen, og så skal kaste meg på t- banen til bursdagen! Og slik ser jeg da ut foreløbig:

Pølseskinn- kjole fra Veromoda og armbånd fra Juicy Couture. 

Jeg syns forresten alltid det er så flaut å reise kollektivt med kort kjole og høye hæler, så jeg pleier å ha klær utenpå. Puh, dette blir varmt!

No Comments

Leave a Reply