Uncategorized

folket har talt, lets talk about sex

4. april 2010

Tusen takk til alle som ga sin mening på pollen om hvilke temaer dere vil ha i spalten «Fra Idas point of view. For de som ikke har fått med seg hva det er i det hele tatt, så kan dere lese om det her.

Ikke særlig overraskende, var det sex som vant overlegent, så jeg tror vi sier at første del i spalten omhandler sex og forhold. Så da er det bare å fyre løs med spørsmål, historier, erfaringer og alt som er i kommentarfeltet eller på mail (ida.wulff@hotmail.com), og feel free for å være anonyme : ) Jeg og mitt kjære panel skal svare, fortelle, informere og mene ting så ærlig og åpent som mulig.

Så nå er det bare å fyre løs! : ) Første del av spalten kommer på onsdag!

UKENS TEMA: SEX OG FORHOLD

No Comments

Leave a Reply