Uncategorized

ex fack det

6. april 2010

Da er jeg hjemme etter en lang og koselig kveld med mine kjære, gode gamle. Vi er forskjellige som svart og hvitt når det gjelder alt fra interesse til politiske standpunkt, fra framtidsdrømmer til utseende og livsstil, men det er et eller annet som gjør at vi bare klikker så utrolig godt sammen. Vi har holdt sammen de årene man forandrer seg mest, og det er morsomt å se hvordan alle likevel bare fortsetter å være seg selv. Jeg er fortsatt den late dritten som lever i troen om at penger vokser på trær, den andre Idaen interesserer seg fortsatt for ting jeg ikke en gang aner hva er, og Marie er fortsatt den som smitter andre med latteren sin og kræsjer bilen hver gang hun setter seg bak rattet. Haha, nesten da! 

I kveld innså jeg ikke bare hvor glad jeg er i vennene mine, men også hvor lykkelig jeg er over å slippe skole. Den lille, søte gjengen kan alvorsprate så mye de vil til meg om at skole og utdannelse er viktig, men med en gang de snakker om 20 kroner på konto vet jeg at jeg ikke kunne hatt det bedre. Det er aldri for sent for skole, vet dere! Man trenger ikke å bruke de beste åra i livet sitt på det. Jeg er litt av et forbilde her, føler jeg. Så jeg sier bare ex phil, ex fack det!

Først spiste vi en laaaaang middag på Fridays, kos!

– Og så dro vi hjem til CF og Ida på St. Hanshaugen og spilte spill. Ida og jeg vant overlegent! Jeg visste til og med det latinske ordet for hodeskalle, ganske stolt av meg selv der gitt. Vet dere hva det er, forresten? Heh heh…

En del av dere lesere har forresten etterlyst noen pusekatt- updates. Neida, slapp av! Jeg har ikke kvittet meg med katta, vi har det helt supert. Bella er ikke så glad i å være alene hjemme, så hun er med om jeg skal være borte i mer enn 5 timer. Med andre ord, vil folk ha besøk av meg, får de Bella med på kjøpet. Bella er en knupp å ha med seg på trikk og t- bane, hun ligger bare og titter ut av vinduet og slapper av. Det tok forresten kaka i dag da en dame på t- banen spurte meg om hun var katt eller hund. Lord. 

Hun har endelig begynt å adlyde navnet sitt, og kommer løpende til døra når jeg kommer hjem for å få en klem. Bare det er jo grunn nok til å ha et husdyr! En gullfisk eller hamster i bur kommer kanskje ikke hoppende, men dere skjønner hva jeg mener. Når jeg skal ut en tur løper Bella bort og legger seg på skoene mine, og når jeg sitter og spiser middag klatrer hun opp på stolryggen og ligger og føler nøye med på alt som skjer.

Om natta derimot er hun et udyr! Haha, da våkner hun skikkelig til live. Jeg har alltid opptil flere glass med vann i vinduskarmen ved siden av hodeputa, og her om dagen hadde jeg et frekt overnattingsbesøk som la seg innerst på MIN plass. Midt på natten bestemte Bella seg for å dytte alle vannglassene over overnattingsbesøket, for så å klore seg fast i hodet og leke med håret til vedkommende. Haha, holdt på å le meg i hjel og lo meg i søvne. 

Ellers er hun blitt stooor jente, tror nok ikke hun vokser så mye mer nå. Vi sliter litt med øyeverk og busemenn (på katten, altså), men ellers er alt bare helt supert. Så der fikk dere en liten pusekatt- update! : )

No Comments

Leave a Reply