Uncategorized

dagens tre fun fact

8. april 2010

* Jeg ser ikke engang på Paradise Hotel, men har likevel klart å havne opp i et lite Paradise- drama. For å si det slik: flere av årets deltakere er syke i hodet sitt, og hvis de ikke lar meg være i fred kommer de til å få noen ganske festlige overskrifter i media snart. Men det er kanskje det de alle vil ha? Jeg har i hvert fall tatt vare på noen skikkelig juicy facebook- mailer og sms’er. 

* På lørdag skal jeg i bursdag til en som begynner på bokstavesten K. Det fører med seg at alle gjestene må kle seg ut som noe som begynner på K, noen som har forslag til hva jeg kan være?

* Jeg fant akkurat en teaser på VGTV- programmet Sms rulett, et kult konsept jeg var med på for litt siden. Herregud, man trenger jo ikke å se mer enn teaseren for å få med seg at jeg er sløv på vin….. Link her.

No Comments

Leave a Reply