Uncategorized

en liten smaksprøve

9. april 2010

I dag har vi virkelig fått en liten smaksprøve på sommeren her i Oslo! Kanskje i resten av landet også? Jeg har ikke ord: det er så HERLIG! Alle kler seg lettkledd og går rundt og hakker tenner, solnedgangen kaster skygger over slottsparken, og alle uteserveringer er fulle av øldrikkende solbrilletryner. Jeg liker’e. Selv om jeg må være tidligere ute neste gang sola skinner, for det var jo søren meg fullt over alt! 

Jeg endte opp på trappa til Litteraturhuset med en kaffe og en øldrikkende venn. Jeg elsker virkelig norsk sommer, og det er så godt å se at den snart er på målstreken. Jeg har ikke noe i mot å reise sydover, men norsk sommer er liksom akkurat passe. Deilig å pakke seg inn når sola går ned, og deilig å fryse i hjel når man hopper i vannet. Det trenger ikke nødvendigvis å svi på huden når man ligger i sola. 

Jeg har forresten begynt å tenke på hvordan jeg skal feire 20 årsdagen min. Dette bildet er fra 18 årsdagen min, da jeg fylte huset med prinser og prinsesser. Det var liksom om å gjøre å ha så barnslig bursdag som mulig! Huset var fullt av rosa ballonger, muffins, tiaraer og prinsesse- dilldall. Men 20 årsdagen? Hva gjør man? Leie et utested og invitere absolutt alt man kjenner av venner, familie, kollegaer og blogglesere? Jeg vil egentlig bare sitte for meg selv og spise ostepop mens jeg ser på Two and a half men, haha…

No Comments

Leave a Reply