Uncategorized

come as you are, leave as you came

11. april 2010

I går hadde jeg et lite minivors.

Etter et par timer satte minivorset seg på trikken – helt uten at noen la merke til oss. Jada.

Så kom vi til Tøyen, og selv om jeg var en av de få som så normale ut, følte jeg meg jævlig spesiell. Blant kuer, kokker, katter og et par som mest sannsynlig skulle forestille kusejegere, var jeg… Meg sjæl. Barbie begynner jo ikke på K.

Jeg skulle jo egentlig kle meg ut, måtte bare slutte å svette i hjel først. Det blir jo litt varmt når bursdagsbarnet har bestemt seg for å invitere 450 mennesker til en liten leilighet! Jeg koste meg i sofaen med sirkusbjørnen. Han skriver en blogg om sirkusbjørner, skal få tak i linken til dere – en dag.

Men til slutt ble det så fullt at jeg tråkket på fingrene til folk på vei til do, og jeg var ikke helt i partyhumør. Så uten å lykkes med å finne bursdagsbarnet, turet jeg hjemover og spiste pizza før jeg stupte i søvn. Gratulerer med dagen, Kamilla!

No Comments

Leave a Reply