Uncategorized

denne ungen fascinerer meg

13. april 2010

Jeg er generelt ganske sterkt i mot at kjendisbarn jaktes på av paparazzier og gjøres til moteikoner og sentrale mediatryner før de i det hele tatt er gamle nok til å ta valget om de har lyst til å være det, men er det ett barn jeg alltid leser om hvis det skrives om, er den biologiske datteren til Angelina Jolie og Brad Pitt.

Shiloh er rett og slett en vakker og fascinerende skapning, som nå tydligvis har bestemt seg for å være gutt og hete John. Leste denne saken på Side2.no. Noe sier meg at denne kiddoen ikke blir noen jåledukke eller gjenganger på den røde løperen, eller hva tror dere?

Og er dere ikke enige i at journalister og paparazzier bør holde seg langt unna slike «kjendisbarn»? Jeg syns det er helt grusomt….

Lille Shiloh. Bildet er lånt fra Side2.no.

No Comments

Leave a Reply