Uncategorized

girlpower

15. april 2010

God morgen! Nå kan dere tro at jeg har det sykt festlig. I går glemte jeg at jeg er blitt allergisk mot paprika – gjett hva jeg gjorde! De som ikke gjettet at jeg spiste paprika får ti minuspoeng i boka mi. Uansett. Jeg spiste Grandiosa med paprika på vors, og hva i alle dager fikk meg til å tro at Grandiosa- paprika ikke er som vanlig paprika? Selv om det er plastikkmat, bruker de jo ikke plastikkgrønnsaker. Jaja. Så nå har jeg ligget i dusjen og kastet opp i HELE natt. Helt til det var gult vann som kom opp, og i småberuset tilstand syns jeg selvfølgelig det var overdose- festlig at jeg klarte å tisse ut av munnen. JAJA igjen. Nå er jeg ferdig med paprika for resten av mitt liv.

BRB. Må bare ned på Smoothie Exchange og kjøpe en Sea Breeze.

Hei igjen! Åh, den smoothien er fantastisk, det finnes ikke noe bedre dagen derpå. Jeg kunne drept for den i dag, og jeg vet veldig godt hvem jeg skulle drept. Nok om den saken.

Vi startet tidlig opp på lektern i går med et glass rosèvin og en gjeng som ble større og større for hver time som gikk. Da vi begynte å nærme oss 15 på stappfulle Lektern, ga vi opp å få noe ordentlig bord, så vi ruslet på polet og hjem til Sebastian sin kåk som kunne romme oss alle sammen.

Jeg ELSKER å leke «jeg har aldri»- leken på vors, og for en gangs skyld var jeg ikke den første! Det førte i hvert fall til at jeg kjenner alle som var der litt for godt, for det er kanskje en av de mest primitive rundene jeg har vært med på, haha. Men jeg hadde det kjempekoselig! Møtte Oda og Christine for første gang, to herlige jenter jeg håper på å se mer til. Vi ble sittende og prate om alt mellom himmel og jord – mest av alt om jenter, og det var skikkelig girlpower- stemning, haha.

Flesteparten av jentene som var tilstede <3

Og så ler vi på kommando! Hvem er flinkest? Jeg ser ut som jeg har satt meg på noe….

Og så lo vi på ekte…..

Alexander og Sebastian. De er begge bekjente av meg, har snakket litt med begge, vært litt på byen og tatt en kaffe her og der fordi de begge kjenner en venninne av meg. For en liten stund tilbake var vi på byen med Alexander til venstre, og jeg gikk hele kvelden og trodde at han var Sebastian. Megapinlig, men jeg tror kanskje ikke han merket det. Syns dere de ligner? Det syns i hvert fall ikke jeg, etter å ha møtt dem samtidig! Haha.

Nå skal jeg på trøsteshopping med Linnèa som er suicidal fordi hun ikke kom seg til London likevel. Så hvis du ser noen løpe rundt og tisse ut av munnen i Bogstadveien i dag – hey, thats me!

No Comments

Leave a Reply