Uncategorized

kattedjevel

15. april 2010

Siden jeg er så dårlig i dag fikk jeg så snilt besøk som lagde spaghetti og kjøttdeig til meg. Jeg klarte ikke å spise så mye, men BELLA derimot! Hun hoppet såklart opp på bordet og forsynte seg med det samme jeg snudde ryggen til. Problemet med det er jo at hun får oransje pels på haka. Så nå har jeg akkurat vasket ansiktet til kattedjevelen, som forresten har vært helt ekstremt rampete de siste dagene. Må bare rive meg i håret av og til! Er det puberteten, eller hva? Haha, fy fader. Tenk å ha to barn i puberteten.

Kjenner forresten at jeg setter pris på mennesker i dag. Når man er syk finnes det ikke noe bedre enn at noen sier «jeg skal passe på deg, jeg», lager mat eller rydder for meg. Nå har jeg akkurat lagt meg ned med sjokolade og verdens beste vann (se bilde under og test den!), og så skal jeg se litt på tv før jeg får besøk av min Heroes- buddy. Vi skal altså se på Heroes for de som ikke catcha den. Koskoskos!

No Comments

Leave a Reply