Uncategorized

punktvise tanker

15. april 2010

* Jeg er så dårlig at jeg ikke kommer meg opp. Det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er at noen ringer på døra med et par sesonger av Two and a Half men og enda en smoothie. Ikke at jeg ville åpnet døra om noen ringte på uansett, så never mind.

* Jeg vil gjerne beklage til de to jeg var frekk mot på 7Eleven i går. Jeg var sur på en fyr (as always), det var sent, vi var fulle og mens jeg står og diskuterer får jeg følelsen av at noen står og lytter intenst. Og akkurat i det jeg snur meg ser jeg to jenter som hvisker et eller annet om Ida Wulff. Den som hvisker juger – men uansett, det var absolutt ikke meningen å himle øyne til noen som helst.

* Åååååh, jeg er så flink til å synes synd på meg selv! Kjennes ut som jeg har det verst i hele verden……

Vil på ferie igjen. Ta meg med.

No Comments

Leave a Reply