Uncategorized

dagen jeg har gruet meg til

16. april 2010

Herregud. La oss si at du av en eller annen uforståelig og merkelig grunn, kanskje på fylla til og med, har lagret nummeret til en fyr du ikke aner hvem er. Eller at bestevenninnen din har gjort det for deg. Så viser det seg at denne fyren er et TV- tryne. Og så takker du ja til å være med på noe som heter SMS-Rullett, og så må du sende en pinlig SMS til dette mennesket du ikke kjenner en gang. Og i tillegg mistenker alle rundt bordet deg for å ha ligget med personen. Svaret er nei, nei og atter nei, men dette var jo bare superpinlig. Jeg har ikke oooord.

HERREGUUUUUD. Jaja, jeg skylder på venninnen min for alt det er verdt.

Hadde det ikke vært for at Falcken fulgte nøye med på min høyre side, kunne jeg kanskje lurt meg unna?

Gleder meg til NESTE UKE allerede, hjælp.

DERE KAN SE EPISODENE PÅ VGTV HER!

No Comments

Leave a Reply