Uncategorized

home, sweet home

17. april 2010

Daddy cool var og hentet sin syke datter i Oslo i stad, så nå sitter jeg og koser meg i sofakroken hjemme i Tønsberg. Vi har akkurat spist supergod mat, og nå har jeg en lang og avslappende kveld foran meg med pledd, candy og TV- titting.

Ehe. Jeg tror forresten jeg har Salmonella. Har vært ekstremt dårlig i flere dager, så da VAR det ikke pyttpytt med den smårosa kyllingen jeg spiste på tirsdag. Kanskje jeg tåler paprika likevel, wuhu!

Jeg blir fort rastløs når jeg er hjemme i Tønsberg, så vi får se hvor lenge jeg klarer å sitte på rumpa før jeg titter ut av vinduet og forventer å se politibiler og taxier i lange baner. Her er det mer…. Skog. Men det er egentlig greit når man er syk eller har vært oversosial. Lillebror er i hvert fall ikke hjemme for å underholde meg. Han er i bursdag.

Ida: Når kommer du hjem da?

Lillebror: sikkert i 3- tiden i natt eller noe.

Ida: Whaaat?! Nei, kom hjem i 11- tiden da, så kan vi finne på noe.

Lillebror: Hallo. Jeg skal i 16 årsdag, jeg kommer ikke hjem i 11- tiden!

Akk, jeg føler meg som en gammel dame. Nei, nå får jeg ta med meg min unge, friske sjel og slappe av under teppet igjen. Livet er tross alt ikke over før om 6- 7 år. DA er jeg gammel, da. Uff!

Jeg har forresten fått meg en ny… Kan jeg kalle det hobby? Og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle finne på noe sånt, herregud. Noen som klarer å gjette hva den nye «hobbyen» min er?

No Comments

Leave a Reply