Uncategorized

skriv under her, så tar skattemyndighetene all inntekten din

18. april 2010

Ååååååh, jeg vurderer å brekke et bein eller spise ekstra masse sukker så jeg må til tannlegen, bare så jeg får utbytte av all skatten jeg betaler! Sånt får jeg ikke lov til å si høyt uten at pappa himler med øynene og sukker, så derfor skriver jeg det i stedet.

Jeg føler at jeg betaler en årslønn eller noe i skatt i året, det føles så utrolig surt. Jeg driver et enmannsforetak og ikke et AS, noe som betyr at jeg betaler mer skatt fordi jeg ikke er ansatt. Alt for komplisert for meg.

Og siden jeg syns det er så komplisert med økonomien min, har jeg verdens snilleste mamma som har tatt på seg alt ansvaret. Hva skulle jeg gjort uten henne?! Jeg måtte nettopp skrive under masse papirer, og fikk smugtitte litt på kontoene mamma tar vare på for meg. HERREGUUUUD, jeg hadde dratt på shopping for alle pengene på skatt- og momskontoen! Så tusen takk til mamma som sørger for at jeg overlever.

Livsnyterens tøffeste jobb: å skrive under papirer, haha.

No Comments

Leave a Reply