Uncategorized

tvangstur på loppa

18. april 2010

I dag har jeg planer om å tvinge familien med på loppemarked. Lillebror og mamma er overtalt, men jeg mangler fremdeles The boss: pappa. Virker nesten som om de er redd for lopper, den pripne familien får meg nesten til å framstå som… Direkte verdensvant, haha.

Helt ærlig så har jeg ikke dårlig samvittighet for å tvinge med familien på en liten søndagstur, jeg kan ikke telle på verken fingre eller tær hvor mange ganger i løpet av puberteten jeg satt og furtet på et svaberg med piercing i nesa fordi jeg ble tvunget med på søndagstur og familiekvalitet. De to tingene jeg brydde meg minst om en gang i tiden.

Ellers vet jeg ikke om jeg skal oppfatte denne statusen ironisk:

Enkelte voksne mennesker tror visst punktumer, utropstegn og blunketegn er dekorasjon. La meg forklare. Gjentatte punktummer betyr at du er sur eller ironisk, gjentatte utropstegn betyr at du går på speed, og hva angår blunketegn betyr det bare at du er sleasy. Dagens grunnleggende lærdom for oldiser over 25 på nett!

Bella startet dagen med å lage motorlyder og kaste opp på gulvet til lillebror. Det fikk hun 20 kroner for å gjennomføre.

Blogges senere! Peace out fra familie- Ida.

No Comments

Leave a Reply