Uncategorized

oldemor i fengsel

20. april 2010

La de gamle settes i fengsel og de kriminelle på pleiehjem! De gamle vil da få varm mat, tilgang til bad, hobbyer og gåtur. Ingen vil rane dem og de får penger isteden for å betale for seg! De kriminelle kan få kald mat, ingen penger, være helt alene, bli slukket lyset for kl 20:00 og få dusje 1 gang i uka.

Leste denne på flere Facebook- statuser og syns den var så bra at jeg måtte poste den her. Til ettertanke, altså. Per dags dato kan det jo faktisk virke litt som om det kan være en fordel å være kriminell, framfor å bli gammel og ikke lenger være noen ressurs for samfunnet.

Så jeg vet i hvert fall hva jeg skal gjøre når jeg nærme meg gamlehjems- alder! Jeg skal jammen meg kverke en i rullatorgjengen min, slik at jeg kan leve et bedre liv i fengsel.

No Comments

Leave a Reply