Uncategorized

time to put some makeup on

20. april 2010

Late bloggdager, altså. Men det finnes ikke noe bedre. Har akkurat trent litt, og nå skal jeg rydde leiligheten og handle litt, før jeg får besøk av min kjære Ane! Ane er en god venninne av meg som jeg nesten har mistet helt kontakten med etter at hun flyttet til Roma, så skal bli utrolig koselig å se henne igjen! Åå, som jeg gleder meg!

Hvis jeg er heldig, kanskje Ane inviterer meg med til Roma? Har bare vært der en gang før, og da var jeg så turist at det kunne kjennes i beina flere uker etterpå.

Ouuuh, jeg leste nettopp at Prince kommer til Roskilde i år! Og i tillegg kommer visst Gorillaz og Muse! Hvis det dukker opp flere skatter må jeg jo nesten vurdere å ta turen. Noen av dere som skal på Roskilde i år?

No Comments

Leave a Reply