Uncategorized

bloggprat dott no

21. april 2010

Første punkt i dagens bloggprat: kåring av Norges heiteste gutteblogger! Veldig uoffisielt og bare for moro skyld, men her er resultatene.

Er dere enige i resultatet? Det er ikke jeg! Zathx er jo hunk som fææn.

Punkt to i dagens bloggprat er Kristina Andersen og Blogg.no. I likhet med meg har Kristina inngått et samarbeid med Mediehuset Nettavisen, og har derfor byttet platform. Folka bak blogg.no har selvfølgelig slettet hennes fra blogg.no sin overflate, sånn at ingen skal finne den nye bloggen hennes. Hadde jeg ikke visst hvem som stod bak blogg.no, ville jeg tippet at det var et par ungdomsskolejenter neddopet av sjalusi og misunnelse, som ikke har evnen til å unne andre noe godt med mindre det smører deres egne bankkontoer. Men da vet dere i hvert fall at Kristina befinner seg på KRISTINAANDERSEN.NO!

Når det er sagt, så må bloggere være forsiktig med hvem de inngår avtaler med. For en stund siden var det en liten gruppe bloggere som signerte avtale med Blogg.no/ Bootstrap, og 70% av dem har kommet til meg og spurt om hjelp fordi de føler seg lurt. Jeg prøver selvøflgelig å hjelpe, men jeg kan ikke noe for at jeg tenker: TOLD YOU SO.

Dette skriver jeg på ingen måte for å skade for eksempel Thomas Moen som er en utrolig ålreit fyr, men som jeg har sagt til han selv forstår jeg ikke helt valget han har tatt med å jobbe med de menneskene han plutselig jobber med.

Jeg kaller det MONKEYBUSINESS!

Punkt nummer tre på dagens bloggprat er DANMARK! Jeg visste ikke at det eksisterte bloggere i Danmark en gang, men så fikk jeg nettopp mail av en kjempesøt, dansk jente som har lyst til å endre på det. Bloggen til Nadja-Emilie finner dere her! Nå er jo blogging ganske utbredt i både Norge og Sverige, så vi mangler bare Danmark, eller hva sier dere? : )

No Comments

Leave a Reply