Uncategorized

positive pessimister

21. april 2010

Da er jeg tilbake fra møte og tre kafèturer (ganske så bloggete), og møtet var ganske spennende. Så vi får se hva det blir til! Jeg er skikkelig gira i dag, til tross for at jeg løp rundt i shorts og solbriller da himmelen plutselig bestemte seg for at det skulle snø, regne og hagle på en og samme tid. Jaja, etter en svart kaffe ble alt mye bedre, og nå sitter jeg bare og venter på at noe spennende skal skje.

Skal leke med min kjære Kamilla i dag, det blir kos! Kamilla har samme galgenhumor som meg, det er ikke måte på hvor gøy to positive pessimister med et uskyldig ondskapsfullt sinn kan ha det sammen. Eller noe : )

Bella er sysover, hun lå fortsatt og vrei seg i vinduskarmen da jeg kom hjem. Nå skal hun vekkes, børstes og vaskes, og så må jeg komme meg ut i solen.

Hun er ikke så sur og misfornøyd som hun ser ut som, altså.

No Comments

Leave a Reply