Uncategorized

du er som sukker for øyet mitt

22. april 2010

Finfinfin dag. Mariabestis kommer snart på besøk med en venninne. De skal overnatte hos meg, i og med at de skal på russebusskåring. Herregud. Jaja, jeg skal ikke kritisere hva andre fyller dagene sine med. Men det blir i hvert fall utrolig koselig å få besøk! Så nå driver jeg og rydder og vasker litt tøy, før jeg må ut og kjøpe meg lunsj.

Jeg har blitt helt avhengig av Chicken Salsa- burgeren på Mc Donalds. Haha! Uten dressingen innbiller jeg meg at den ikke er usunn, men jeg kunne vel funnet noe sunnere å spise til lunsj. Det verste med hele greia er egentlig å komme seg usett inn og ut av Mc Donalds. Leserne mine holdt på å drepe meg da jeg uttalte meg om at jeg syns det var pinlig, men vet dere hva. Jeg syns det er pinligere enn noensinne.

I morgen etter leppekonsultasjonen reiser jeg BORT! Kan noen gjette hvor? Weee, som jeg gleder meg, denne helgen blir FAN-FUCKING-TASIC!

No Comments

Leave a Reply